• StudieplannerPro Leerlingvolgsysteem

Prijsplan

Bij StudieplannerPro betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Zo worden onze tarieven bepaald op basis van het aantal in de software actieve leerlingen per maand. De kosten lopen niet door in de zomervakantie. In de maanden juli en augustus mag u gratis gebruik maken van het leerlingvolgsysteem.

Uw tarief wordt als volgt samengesteld:

Basismodules:

Met de basismodules kunt u planningsgegevens invoeren en studieresultaten delen en monitoren, verslagen maken, aanwezigheid registreren, locaties en ruimtes beheren en ook de urenadministratie van uw medewerkers bijhouden.
Voor deze module betaalt u € 3,00 per active leerling per maand.

Facturatie module:

Met de facturatie module kunt u eenvoudig factureren, het systeem houdt alles overzichtelijk voor u bij en u verstuurt alle facturen met één druk op de knop. Indien u deze facturen middels SEPA incasso wenst te incasseren, kunt u in één muisklik een SEPA Incasso batch bestand downloaden die u in uw boekhoudprogramma of bij uw bank kunt aanbieden. De koppeling met e-Boekhouden is een onderdeel van de facturatie module, deze bieden wij u kostenloos aan.

Voordelig prijsplan:

Voor beide modules betaalt u € 3,50 per active leerling per maand.

Prijzen zijn exclusief B.T.W. en gelden voor instituten met minder dan 125 leerlingen. Hebt u een studiebegeleidingsinstituut met meer leerlingen, neem dan contact met ons op voor een prijsplan op maat.

U kunt StudieplannerPro uitproberen middels een gratis proefaccount. Het proefaccount is geheel vrijblijvend en er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden.