• StudieplannerPro Leerlingvolgsysteem

Planning

StudieplannerPro heeft een zeer krachtige planningsmodule. Met de koppeling met Magister leest u automatisch de roostergegevens, het huiswerk en de cijfers van de leerling in. Voor de niet Magister leerling bieden we de Rooster wizard. Met behulp van de ‘Plan in’ functie en met ‘Drag en Drop’ kunt u makkelijk het huiswerk plannen en delen met leerling, ouder, mentor en begeleider.

agenda planning huiswerkbegeleiding

Agendaplanning

Planningen worden simpel en snel gemaakt via de 'plan in' button die ervoor zorgt dat het voorbereiden van een toets direct voor twee of drie dagen van te voren wordt ingepland of via het 'drag and drop' systeem. Planningen kunnen worden gedeeld of uitgeprint en u kunt ervoor kiezen om leerlingen en / of ouders toegang te geven tot de agenda.

slepen filteren huiswerkbegeleiding

Medewerkersplanning

Begeleiders kunnen in een oogopslag zien welke leerlingen per dag worden verwacht en aan wie ze zijn toegewezen. Met de handige sleepfunctie is het mogelijk om af te wijken van de standaard planning. Leerlingen kunnen eenvoudig worden toegewezen of verplaatst tussen begeleiders zodat de dagplanning optimaal is.