• StudieplannerPro Leerlingvolgsysteem

StudieplannerPro

StudieplannerPro is een online leerlingvolgsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor huiswerkplanning en studiebegeleiding. Het programma integreert naadloos met de dagelijkse praktijk en is alles wat u nodig hebt voor het succesvol runnen van uw studiebegeleidingsinstituut.

#1 Leerlingvolgsysteem voor huiswerkbegeleiding

 • De koppeling met Magister voor het automatisch inlezen van de huiswerk en cijfergegevens
 • Ook zonder Magister makkelijk het rooster en huiswerk invullen met de Rooster wizard
 • Gemakkelijk het huiswerk en taken inplannen met de ‘Plan in’ functie en met ‘Drag en Drop’
 • Overzichtelijke planningsschema's, digitaal, printen of per email versturen
 • Een login voor de leerlingen die zelf huiswerk kunnen bijhouden en een planning kunnen maken
 • Dagverslagen maken en eenvoudig versturen naar ouder(s), locatiebeheerder en/of mentor
 • Flexibel plannen van leerling en begeleider in ruimtes
 • Personeelsregistratie, uren bijhouden en declaraties indienen 
 • Facturen klaarzetten en automatisch versturen vanuit het systeem
 • SEPA incassobestand genereren met een druk op de knop
 • De koppeling met e-Boekhouden.nl voor zorgeloos betalingsverkeer

#1 leerlingvolgsysteem voor huiswerkbegeleiding

Alles-in-één

StudieplannerPro biedt u een alles-in-één oplossing. Het geeft overzicht en structuur aan het studieproces, voor leerling, ouder en begeleider. Of het nou gaat om de planning van huiswerk, de registratie van de aanwezigheid, de planning van de medewerkers, het verslaan en delen van de voortgang, het beheer van documenten, locatie(s), ruimtes en diensten of om de facturatie, StudieplannerPro is alles wat u nodig hebt voor het succesvol runnen van uw studiebegeleidingsinstituut.

Integreerbaar met uw huisstijl
Het logo van uw huiswerkinstituut wordt in de software weergegeven en de kleuren van de elektonische agenda kunt u aanpassen in uw eigen huisstijl.
Veilig werken waar en wanneer u maar wilt
StudieplannerPro is een online programma waardoor uw administratie altijd en overal toegankelijk is. De gegevens worden centraal opgeslagen binnen twee Nederlandse datacentra en is te bereiken via een SSL beveiligde login.
Werken op mobiele apparaten
StudieplannerPro is geschikt voor werken op zowel desktop / laptop, als mobiele apparaten zoals tablets en smartphones voor zowel Windows en Apple.

Service & Support

Via onze servicelijn helpen we u graag bij de opstart en inrichting van uw account waarna we u snel leren werken met StudieplannerPro. Hebt u nog aanvullende wensen dan kunnen wij die in overleg voor u realiseren.


Voordelig prijsplan

Bij StudieplannerPro betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Zo worden onze tarieven bepaald op basis van het aantal in de software actieve studenten per maand. De kosten lopen niet door in de zomervakantie. In de maanden juli en augustus mag u gratis gebruik maken van het leerlingvolgsysteem.


Gratis proefaccount?

StudieplannerPro is alles wat u nodig hebt voor het succesvol runnen van uw studiebegeleidingsinstituut. Bekijk ons voordelige prijsplan of meld u direct aan voor een gratis proefaccount.