• StudieplannerPro Leerlingvolgsysteem

Koppeling e-Boekhouden.nl

StudieplannerPro biedt u de koppeling met e-Boekhouden.nl voor zorgeloos betalingsverkeer. Al uw facturen worden met één druk op de knop klaargezet in dit online boekhoudprogramma, waarna u deze meteen kunt verwerken in uw administratie.

Volledig geautomatiseerd proces

Middels het digitale inschrijfformulier is uw administratie volledig geautomatiseerd. Ouders kunnen zich aanmelden via uw eigen website, grootboekrekeningen heeft u gekoppeld aan uw dienstenpakket en u kunt aangeven welke facturen u eerst nog wilt bewerken voordat u deze verstuurt. Ook kunt u onderscheid maken tussen automatische incasso's of reguliere betalingen. Met e-Boekhouden.nl kunt u vervolgens een koppeling met uw bank maken zodat u in één oogopslag ziet welke betalingen zijn binnengekomen.  

Het succes van e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een succesvolle Nederlandse aanbieder van online boekhouden. Er is geen boekhoudkennis nodig om te kunnen werken met e-Boekhouden.nl. Bovendien biedt e-Boekhouden.nl op diverse manieren ondersteuning, via handleidingen, een uitgebreide Supportomgeving en zelfs een gratis cursus boekhouden.

Aanmelden

Bent u klant bij StudieplannerPro? Vraag het gratis proefaccount aan bij e-Boekhouden.nl. Om de koppeling te activeren volstaat het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u bij de inrichting en de opstart. Klant worden bij StudieplannerPro? Vraag het proefaccount aan. U kunt StudieplannerPro gratis uitproberen!

Prijsplan

De koppeling met e-Boekhouden.nl is onderdeel van de Facturatie module. Voor de Facturatie module betaalt u € 0,50 extra bovenop het basistarief per active leerling per maand, de koppeling met e-Boekhouden.nl bieden wij u kostenloos aan.

Prijzen zijn exclusief B.T.W. en gelden voor instituten met minder dan 125 leerlingen. Hebt u een studiebegeleidingsinstituut met meer leerlingen, neem dan contact met ons op voor een prijsplan op maat.