• StudieplannerPro Leerlingvolgsysteem

Koppeling e-Boekhouden.nl

StudieplannerPro biedt u de koppeling met e-Boekhouden.nl voor zorgeloos betalingsverkeer. Al uw facturen worden met één druk op de knop klaargezet in dit online boekhoudprogramma, waarna u deze meteen kunt verwerken in uw administratie.

Volledig geautomatiseerd proces

Middels het digitale inschrijfformulier is uw administratie volledig geautomatiseerd. Ouders van nieuwe leerlingen kunnen zich aanmelden via uw eigen website, grootboekrekeningen zijn meteen gekoppeld aan uw dienstenpakket en u kunt aangeven welke facturen u eerst nog wilt bewerken voordat u deze verstuurt. Ook kunt u onderscheid maken tussen automatische incasso's of reguliere betalingen. Met e-Boekhouden.nl kunt u vervolgens een koppeling met uw bank maken zodat u in één oogopslag ziet welke betalingen zijn binnengekomen.  

Het succes van e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een succesvolle Nederlandse aanbieder van online boekhouden. Er is geen boekhoudkennis nodig om te kunnen werken met e-Boekhouden.nl. Bovendien biedt e-Boekhouden.nl op diverse manieren ondersteuning, via handleidingen, een uitgebreide Supportomgeving en zelfs een gratis cursus boekhouden.

Aanmelden

Bent u al klant bij StudieplannerPro, vraag dan een gratis proefaccount aan bij e-Boekhouden.nl. Om de koppeling te activeren volstaat het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u dan verder bij de inrichting. Wilt u klant worden? Vraag dan een proefaccount aan bij ons. U kunt StudieplannerPro gratis uitproberen!

Prijsplan

De koppeling met e-Boekhouden.nl is onderdeel van de Facturatie module. Voor de Facturatie module betaalt u € 0,50 extra bovenop het basistarief per active leerling per maand, de koppeling met e-Boekhouden.nl bieden wij u kostenloos aan.

Prijzen zijn exclusief B.T.W. en gelden voor instituten met minder dan 125 leerlingen. Hebt u een studiebegeleidingsinstituut met meer leerlingen, neem dan contact met ons op voor een prijsplan op maat.